Abandonat. Sa visezi ca esti abandonat sugereaza ca este timpul sa lasi in urma sentimentele si caracteristicile care te incurca sa evoluezi. Este necesar sa renunti la vechile obiceiuri.

O interpretare mai directa a visului ca esti abandonat este aceea ca iti este teama sa fii parasit, abandonat sau chiar tradat, care poate proveni de la o pierdere recenta sau o frica de a pierde pe cineva drag. Teama de abandon se poate manifesta in vis ca parte al unui proces de vindecare sau cu pierderea unei persoane dragi. Ca rezultat al unor sentimente mai vechi din copilarie nerezolvate tot pot provoca astfel de vise.

De asemenea acest vis poate indica faptul ca te simti neglijat sau faptul ca sentimentele tale nu sunt luate in considerare sau sunt neglijate. Visul poate fi o metafora la faptul ca trebuie sa abordezi viata cu “un abandon nesabuit” si sa traiesti mai liber.

Daca vizezi ca ai abandonat pe cineva in vis, sugereaza faptul ca esti depasit de problemele si deciziile pe care trebuie sa la iai.

A

A. Daca visezi litera “A”, acest lucru reprezinta superioritate sau noi inceputuri, te pregatesti pentru ceva nou si maret. De asemenea poate indica si numele sau initiala unei persoane.

Bine ati venit pe Dictionar-Vise.Astroniric.Ro! Va asteptam in curand!

Cu respect,
echipa Astroniric.RO